Tijdens een individuele begeleiding bij De kracht van zachtheid werken we rond een vraag of onderwerp dat jou bezighoudt. We voelen welke invloed dit op jou heeft als vrouw, waar de balans is verstoort en welke beweging er mag plaatsvinden zodat jij opnieuw vanuit je kracht je leven met beide handen kan vastnemen.  

Om er voor te zorgen dat jouw thema voldoende doorvoelt, in beweging is gebracht en verankert is vraag ik een engagement van 3 individuele sessies in de vorm van een traject

Uiteraard kunnen we in overleg een traject op maat uitwerken. 


Wil je eerst eens komen proeven van wat lichaamswerk voor jou kan betekenen? Of ben je op zoek naar een losstaand landingsmoment voor jezelf waarbij je volledig opgeladen richting huis keert maar we niet specifiek in een hulpvraag duiken? 

Dan is een losse sessie iets voor jou. Ik ontvang je graag in alle zachtheid in de gezellige yurt en laat je kennismaken met zacht helend lichaamswerk en de kracht van natuurmiddelen.

Hoe verloopt een individueel traject bij De kracht van zachtheid?

We gaan samen op pad door vooreerst jouw hulpvraag duidelijk te krijgen. Hiervoor gaan we al vanaf de start vertragen. Vertragen om echt te voelen wat het is wat je nodig hebt. Vertragen om jouw echte waarheid te zien. Vertragen om zonder oordeel ruimte te creëren om alle stukjes van jezelf te laten zijn. We gaan opnieuw veiligheid creëren in je lichaam zodat er verzachting kan ontstaan. 

Vertragen, verzachten, doorvoelen, verankeren en opnieuw laten stromen. Ik begeleid je graag doorheen het hele proces om zelf de antwoorden te vinden die diep in jezelf liggen. 

Samen voelen we welke tools uit mijn rugzak we inzetten om jou te ondersteunen. Dit steeds met het lichaam als toegangspoort. Denk aan holistic pulsing, energetische massage met etherische oliën, therapeutische yogahoudingen, breathwork, meditatie, grondingsoefeningen, free movement,… 

Ik ondersteun de sessies graag door het gebruik van natuurmiddelen zoals etherische olie, bach bloesem remedies, kristallen, cacao, ….

 

Ga je een traject aan dan ontvang je tussen de sessies een ingesproken oefening om je therapieproces verder te verdiepen.

 

Wens je jezelf gedurende langere tijd volledig onder te dompelen in De kracht van zachtheid? Dan is een mini-retraite zeker iets voor jou. Gedurende 150 minuten krijg jij het beste van wat De kracht van zachtheid te bieden heeft helemaal op jouw maat uitgewerkt. 

 

Individueel traject

Mini retraite

Losse sessie

255 euro

Voor 3 sessies

145 euro

Sessie van 150 minuten

90 euro

Sessie van 90 minuten