Bij de kracht van zachtheid maak je in alle zachtheid de weg naar binnen en krijg je als diepvoelende vrouw ondersteuning om jouw kracht terug te nemen.

Dit kan zowel individueel als in groep.

Ik begeleid je op een holistische manier via lichaamsgericht werk om een omgeving te creëeren waarbinnen jij veilig kan voelen en beleven.

Er kan gewerkt worden met ondersteunende natuurmiddelen zoals Bach Bloesemremedies en essentiële oliën. Dit steeds in overleg met jou. Er is bij De kracht van zachtheid niets dat je moet doen. Ik nodig je uit om je grenzen te respecteren, wetende dat het hier veilig is om ze aan te geven.

Individueel aanbod

          INDIVIDUEEL ZACHT VROUWENKRACHT-TRAJECT

                       INDIVIDUELE SESSIE en MINI-RETRAITE

We gaan samen op pad en geven beweging aan hetgeen speelt in jouw leven. We gaan op onderzoek uit naar wat er precies is dat jouw tegenhoudt om in je kracht te gaan staan. 

Patronen, gedachten, overtuigingen, ….  We doorvoelen en lossen wat ons niet langer dient zodat er opnieuw een evenwicht kan ontstaan welke we via lichaamsgericht werk verankeren in je zijn. 

Een basis-traject bestaat uit 3 individuele begeleidingen van 90 minuten en is afzonderlijk te boeken, zonder eerdere deelname aan workshops in groep.

Ideaal voor wie graag met het eigen proces aan de slag gaat met persoonlijke begeleiding.

Aangepast traject op maat mogelijk in overleg.

Een losse sessie duurt 90 minuten en kan geboekt worden met volgende intentie:

  1.  We gaan aan de slag met een vraag, probleem of nood die eerder werd aangeraakt tijdens het individueel traject of een workshop bij De kracht van zachtheid.

    Deze sessie wordt dan geboekt als aanvulling op een individueel traject of na een workshop.

    We nemen de tijd om het thema uit te diepen, om te verhelderen, te ontwarren en te focussen naar een volgende stap toe. De individuele sessie vormt zo als het ware het extra zetje dat je nodig hebt om finaal verandering te brengen in je dagelijkse praktijk.

  2. Wanneer jij nood hebt aan een puur verzachtende ontspanningsmoment zonder therapeutisch rond een bepaald thema te werken. Je mag een pure, energetische behandeling op maat verwachten waarbij je al liggend op tafel zacht in beweging wordt gebracht.
 
Wil je graag langer dan 90 minuten inboeken om jezelf volledig onder te dompelen in de kracht van zachtheid? Dan is een mini-retraite iets voor jou. Hierin neem ik je gedurende 2u30 mee in een ceremonie volledig op jouw maat en ingevuld volgens jouw wensen. 

 

Groepsaanbod

In de cirkel is elke deelneemster gelijkwaardig. Iedere vrouw heeft haar eigen kracht, haar eigen wijsheid, haar eigen weten, haar eigen ervaring en haar eigen zijn in te brengen. In de groep verbinden we ons met een eeuwenoud krachtig energieveld (sacred space), namelijk dat van onze zachte vrouwelijke kracht. We maken tijdens de groepssessies en workshops gebruik van lichaamswerk, yoga, ademwerk, creatieve werkvormen, rituelen, dans, zang, reflectie, meditatie, … 

Ik ondersteun de groep als spaceholder (beschermer van het energieveld) en zorg er voor dat ieder zich veilig en gezien mag voelen. 

De kracht van zachtheid heeft een vast groepsaanbod bestaande uit twee-wekelijkse yogalessen en de mogelijkheid om een yogales te boeken samen met je vriendinnen, familie, collega’s…. Daarnaast worden er op regelmatige tijdsstippen ook workshops georganiseerd, al dan niet samen met andere onderneemsters. 

Vast aanbod

                                                            YOGA  

     YOGALES/WORKSHOP OP MAAT MET VRIENDINNEN/FAMILIE

Maak de overgang van doen naar zijn.

Via therapeutsiche yogahoudingen gaan we op ontdekking in ons lichaam en brengen we onze aandacht naar plaatsen waar stress en vermoeidheid zich het meest hebben vastgezet.

We stromen van de ene zachte houding in de andere op het ritme van onze ademhaling. Rust- en zachte beweegmomenten wisselen elkaar af. 

Elke les is anders, maar zacht en bewust verbinden met onszelf staat steeds centraal.

Geen yoga ervaring vereist!!

Twee wekelijks op zondag te Eeklo

(10 u tot 11u15)

 

Connecteer met je eigen vrouwenlichaam en haar wijsheid in verbinding met andere vrouwen.

Organiseer een leuk moment samen met vriendinnen of familie. We werken rond een thema dat door jullie wordt gekozen. 

Duur en inhoud kan aangepast worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshops

                                                                                             Vind hier de toekomstige workshops terug.