Bij de kracht van zachtheid maak je in alle zachtheid de weg naar binnen en krijg je als diepvoelende vrouw ondersteuning om jouw kracht terug te nemen.

Dit kan zowel individueel als in groep.

Ik begeleid je op een holistische manier via lichaamsgericht werk en natuurmiddelen om een omgeving te creëeren waarbinnen jij veilig kan voelen en beleven.

Ondersteunende natuurmiddelen die kunnen ingezet worden zijn o.a Bach Bloesemremedie, Essentiële oliën, ceremoniele cacao, kristallen, …. Dit steeds in overleg met jou. Er is bij De kracht van zachtheid niets dat je moet doen. Ik nodig je uit om je grenzen te respecteren, wetende dat het hier veilig is om ze aan te geven.

Individueel aanbod

          INDIVIDUEEL ZACHTE VROUWENKRACHT-TRAJECT

                       INDIVIDUELE SESSIE en MINI-RETRAITE

We gaan samen op pad en geven beweging aan hetgeen speelt in jouw leven. We gaan op onderzoek uit naar wat er precies is dat jouw tegenhoudt om in je kracht te gaan staan. Patronen, gedachten, overtuigingen, ….  We doorvoelen en lossen wat ons niet langer dient zodat er opnieuw een evenwicht kan ontstaan welke we via lichaamsgericht werk verankeren in je zijn. 

Een basis-traject bestaat uit 3 individuele begeleidingen van 90 minuten en is afzonderlijk te boeken, zonder eerdere deelname aan workshops in groep.

Ideaal voor wie graag met het eigen proces aan de slag gaat met persoonlijke begeleiding.

Aangepast traject op maat mogelijk in overleg.

Een losse sessie duurt 90 minuten en kan geboekt worden met volgende intentie:

  1.  We gaan aan de slag met een vraag, probleem of nood die eerder werd aangeraakt tijdens het individueel traject of een workshop bij De kracht van zachtheid.

    Deze sessie wordt dan geboekt als aanvulling op een individueel traject of na een workshop.

    We nemen de tijd om het thema uit te diepen, om te verhelderen, te ontwarren en te focussen naar een volgende stap toe. De individuele sessie vormt zo als het ware het extra zetje dat je nodig hebt om finaal verandering te brengen in je dagelijkse praktijk.

  2. Wanneer jij nood hebt aan een puur verzachtende ontspanningsmoment zonder therapeutisch rond een bepaald thema te werken. Je mag een pure, energetische behandeling op maat verwachten waarbij je al liggend op tafel zacht in beweging wordt gebracht.
 
Wil je graag langer dan 90 minuten inboeken om jezelf volledig onder te dompelen in de kracht van zachtheid? Dan is een mini-retraite iets voor jou. Hierin neem ik je gedurende 2u30 mee in een ceremonie volledig op jouw maat en ingevuld volgens jouw wensen. 

 

               ZACHTE VROUWENKRACHT – ONLINE TRAJECT

         PERSOONLIJKE HELENDE PLANTENONDERSTEUNING 

3 maand lang ontvang je wekelijks 2 begeleide meditaties en bijhorende reflectievragen om in je eigen omgeving en op je eigen tempo een verzachtend moment voor jezelf te voorzien zodat je opnieuw meer veiligheid in je lichaam kan verankeren en meer vanuit je kracht in het leven gaat staan. 

 

Indien gewenst kan er gekozen worden om te werken rond een bepaald thema dat speelt in je leven zoals het innerlijke kind, grenzen aangeven, je hartsverlangen, …. 

Bij deze optie krijg je van mij extra online ondersteuning via spraakberichten indien je wilt reflecteren of bijkomende vragen hebt. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar per 3 maand. 

Op basis van een online vragenlijst en online gesprek gaan we op zoek hoe de kracht van planten en bloemen verwerkt in etherische oliën en bach bloesem remedies jou kunnen ondersteunen in jouw helingsproces. Je ontvangt nadien online jouw persoonlijke plantenpaspoort. 

Indien je nadien via mij overgaat tot de aankoop van de door jou gewenste etherische olie en/of bach bloesem remedie (die ik zelf samenstel en je toestuur met de post) is de prijs van het online gesprek en boekje met jouw persoonlijke ondersteuning dmv planten gratis. Dit indien de waarde van aankoop gelijk of groter is dan 40 euro. 

Groepsaanbod

In de cirkel is elke deelneemster gelijkwaardig. Iedere vrouw heeft haar eigen kracht, haar eigen wijsheid, haar eigen weten, haar eigen ervaring en haar eigen zijn in te brengen. In de groep verbinden we ons met een eeuwenoud krachtig energieveld (sacred space), namelijk dat van onze zachte vrouwelijke kracht. We maken tijdens de groepssessies en workshops gebruik van lichaamswerk, yoga, ademwerk, creatieve werkvormen, rituelen, plantmedicijn, dans, zang, reflectie, meditatie, … 

Ik ondersteun de groep als spaceholder (beschermer van het energieveld) en zorg er voor dat ieder zich veilig en gezien mag voelen. 

De kracht van zachtheid heeft een vast groepsaanbod bestaande uit wekelijkse yogalessen en de mogelijkheid om een (cacao) ceremonie of yogales te boeken samen met je vriendinnen, familie, …. Daarnaast worden er op regelmatige tijdsstippen ook workshops georganiseerd, al dan niet samen met andere onderneemsters. 

Vast aanbod

                               RELAX YOGA

                          HAPPY YOGAFLOW

     (CACAO)CEREMONIE OF YOGALES OP MAAT MET VRIENDINNEN/FAMILIE

Maak de overgang van doen naar zijn.

Via therapeutsiche yogahoudingen gaan we op ontdekking in ons lichaam en brengen we onze aandacht naar plaatsen waar stress en vermoeidheid zich het meest hebben vastgezet.

Geen yoga ervaring vereist!!

Twee wekelijks op dinsdag van 19u tot 20u15 te Evergem. (afgewisseld met happy yogaflow)

 

Stroom van de ene houding in de andere.    

Een meditatie in beweging op het ritme van jouw ademhaling waarbij rust- en zachte beweegmomenten elkaar afwisselen. 

Geen yoga ervaring vereist!!

Twee wekelijks op dinsdag van 19u tot 20u15 te Evergem (Afgewisseld met relax yoga) 

 

 

Connecteer met je eigen vrouwelijke kracht en wijsheid in verbinding met andere vrouwen al dan niet ondersteunt door ceremoniële cacao. 

Organiseer een leuk moment samen met vriendinnen of familie. We werken rond een thema dat door jullie wordt gekozen. Duur en inhoud kan aangepast worden.

 

 

Workshops

DE SENSUELE VROUW

– Cacao ceremonie en lichaamsgerichte workshop –

DAGRETRAITE: ADEM EN BEWEEG JEZELF VRIJ

– Ben je klaar om te zijn wie je echt bent? – 

Tijdens deze lichaamsgerichte workshop van 3 uur nemen Jolien en ikzelf je in alle veiligheid mee op een reis van zelfliefde waarin je op je eigen tempo je eigen sensuele zijn mag ontdekken. 

Tijdens deze dagworkshop olv Jurgen van Crombruggen en mezelf maken we samen de weg naar binnen via ademwerk, kundalini yoga, lichaamswerk, … om zo de delen van onszelf te ont-wikkelen die klaar zijn gezien, erkend en ervaren te worden.